RETEAUA
MYMOTO

In 2006 se deschide primul magazin MYMOTO, in Bucuresti, Sos. Cotroceni nr. 19. Inca de la inceput tinta MYMOTO a fost crearea unei retele de magazine la nivel national, astfel ca magazinele de la Brasov, Targu Mures, Cluj, Sibiu, Constanta au urmat in mod natural. Au urmat Craiova si Bacau, iar in 2015 Iasi si Arad. In prezent reteaua numara peste 11 puncte de lucru, iar in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Bacau si Arad, magazinele au si service propriu sau prin partener.

In prezent MYMOTO este unic importator SHOEI, OXFORD, CABERG, NORDCAP, HEALTECH, RD MOTO, KEEWAY, ROMET, pentru Romania, dar si dealer oficial RIZOMA.

MYMOTO Constanta (redeschidem in 2018!) este dealer oficial HONDA, in timp ce in restul magazinelor suntem parteneri cu majoritatea importatorilor de motociclete, atv-uri si scutere, asigurand in mod fluent piese de schimb si accesorii originale pentru aproape orice marca.

Pentru a facilita accesul motociclistilor la informatie, incepand cu 2014 am lansat o serie de magazine online dedicate unor grupe de produse sau marci pe care le comercializam, pe care le gasiti pe prima pagina.

© 2016 MYMOTO