RETEAUA
MYMOTO

SAMA MOTO Powered by MYMOTO.ro

ADRESA: Dimitrie Pompeiu 2A, Sector 2
EMAIL: moto @ samaservice.ro
TELEFON: 021.233.15.96
GOOGLE: +44°28'41.2", +26°06'25.3"
PROGRAM: L-V: 8:00-19:00

Avand la activ o experienta indelungata in servisarea rotilor pentru motociclete, si bazandu-se pe expertiza si entuziasmul mecanicilor sai in acest domeniu fascinant, SAMA a decis ca este momentul sa faca un pas inainte, si sa ofere mai mult, prin semnarea unui contract de franciza cu reteaua de magazine MYMOTO.ro.

Incepand cu 1 Martie 2016, SAMA MOTO va efectua, pe langa operatiunile de servisare roti, gama completa de intretinere si reparatii curente pentru motociclete, scutere si atv-uri.

Totodata, SAMA MOTO devine un furnizor complet pentru tot ce inseamna piese de schimb originale pentru toate marcile de motociclete, dar si pentru o gama completa de consumabile si accesorii aftermarket. Astfel, orice motociclist va gasit la SAMA MOTO o solutie completa pentru intretinerea sau reparatia motocicletei, scuterului sau atv-ului.

J&D MOTOSERVICE Powered by MYMOTO.ro

ADRESA: Bld. Timisoara 92, Sector 6
EMAIL: jdmotoservice @ gmail.com
TELEFON: 0733.019.058
GOOGLE: 44°25'26.9"N 25°59'30.1"E
PROGRAM: L-V: 10:00-18:00

La fel ca si tine, noi, J&D Moto Service suntem pasionati de mersul pe doua roti si iubim libertatea pe care acestea ni le ofera. Pentru aceste lucruri si nevoia pe care am simtit-o atat noi, cat si in randul celorlalti motociclisti pentru un service profesionist in care motocicleta sa fie pe primul plan, a luat nastere service-ul J&D Moto. Reparatiile si interventiile sunt facute doar de profesionisti in acest domeniu care au o experienta de peste 10 ani si dorinta constanta de a oferi clientului cel mai bun rezultat.

Gama de servicii pe care ti-o oferim acopera o arie larga de necesitati. Printre serviciile pe care noi ti le punem la dispozitie se numara: service roti, mecanica moto si ATV, revizii moto si ATV - atat in service cat si in tara, electrica dar si consultanta la cumparare.

Incepand din luna iulie 2016, am intrat in marea familie MyMoto devenind J&D Moto powerd by MyMoto si suntem mandri sa spunem ca iti garantam servicii de inalta calitate, asa cum ai fost obisnuit de partenerii nostri.

In service-ul J&D Moto powerd by MyMoto intotdeauna vei gasi rezolvare la orice problema pe care motocicleta sau ATV-ul tau o are la cele mai avantajoase preturi.

© 2016 MYMOTO